OM OS

Stephanie Nøddelund Kolacinski er indehaver af iBalance Klinik. Hun er uddannet sygeplejerske med 9 års klinisk erfaring, og udfører behandlinger med bl.a. botox og ikke-permanente fillers.

Hans Henrik Steenfos, født 1957, har en lang uddannelse og bred erfaring i rekonstruktiv og kosmetisk plastikkirurgi. Hans har uddannet sig på internationale kurser, såvel som i de store københavnske hospitaler.

Hans Henrik Steenfos blev læge i 1982 og speciallæge i plastikkirurgi i 1992. Hans har endvidere stor forskningserfaring og i 1992 tog han den medicinske doktorgrad på en afhandling om sårheling.

Hans har tidligere været overlæge ved plastikkirurgisk afdeling, men har i de sidste 14 år været klinikchef for egen speciallæge-praksis; Hovedstadens Plastikkirurgi.

Hans Henrik Steenfos har med sine mange års erfaring en yderst kompetent tilgang til kosmetiske behandlinger. Han er med til at sikre vores kunder trygge behandlingsforløb og professionelle resultater, og vi er stolte af at have Hans som speciallæge hos os.

Hos iBalance er det vores mærkesag at give dig en kvalificeret og specialiseret vejledning, der sikrer det ønskede resultat. Vi sætter det naturlige udtryk i fokus og skaber resultater i balance og harmoni med ansigtets naturlige træk.

Hos os er du altid i trygge hænder.

Både Stephanie og Hans er registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed til behandling med botulinum (botox) og ikke-permanente fillers som restylane og juvederm.

Kontakt os

KLINIKKEN ER REGISTRERET I STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED

tilmeld dig nyhedsbrevet