AFBUDSPOLITIK

Kære kunde,

Vi værdsætter din tid og vi forstår, at uforudsete begivenheder, sygdom og lign. kan opstå, hvilket kan medføre til en aflysning af din aftale. Samtidig er vores klinik også afhængig af at kunne planlægge, så vi kan yde den bedste service til vores kunder.

For at sikre en retfærdig og effektiv drift af vores klinik har vi udviklet følgende afbudspolitik:

IOrx-AHg

Aflysning af aftaler:

  • Afbestilling af en aftale skal ske mindst 24 før den planlagte tidspunkt for behandlingen.
  • Afbestillinger skal foretages ved at ringe til tlf. 30 444 201 (Besked på tlf. svarer er okay) eller ved at sende os en mail på ibalanceklinik@gmail.com.

For sen aflysning:

  • Afbestilling af en aftale inden for 24 timer før den planlagte tidspunkt for behandlingen vil blive betragtet som en for sen aflysning.
  • For sen aflysning vil medføre, at du bliver pålagt et aflysningsgebyr på 400,-

Udeblivelser (No-shows):

  • Hvis du ikke dukker op til din aftale og ikke har givet besked om aflysning, vil det blive betragtet som en udeblivelse, hvilket medfører, at du bliver pålagt et aflysningsgebyr på 400,-

Undtagelser:

  • Vi forstår, at der kan opstå nødsituationer og vi vil naturligvis tage hensyn til sådanne situationer i vores afbudspolitik.
  • Hvis du oplever en nødsituation, der forhindrer dig i at møde op til din aftale bedes du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan håndtere det på en individuel basis.

 

Vi håber på din forståelse og samarbejde med hensyn til vores afbudspolitik. Ved at følge disse retningslinjer kan vi bedre sikre, at vores klinik fungerer effektivt og at vi kan yde den allerbedste service til alle vores kunder.

 

Tak for din støtte, og vi glæder os til at se dig i vores klinik.

BOOK TID NU

Hos iBalance er det vores mærkesag at give dig en kvalificeret og specialiseret vejledning, der sikrer det ønskede resultat. Vi sætter det naturlige udtryk i fokus og skaber resultater i balance og harmoni med ansigtets naturlige træk.

Hos os er du altid i trygge hænder.

Book en tid eller kontakt os, hvis du ønsker at bestille tid til en gratis forundersøgelse. 

Udfyld formularen, og jeg vender tilbage hurtigst muligt

Kontakt os

KLINIKKEN ER REGISTRERET I STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED

tilmeld dig nyhedsbrevet