BEHANDLING MED FILLER

Hvad er ikke-permanente fillers?

Til behandlinger med ikke-permanente fillers benyttes juvederm, der er en biologisk, vegansk og nedbrydeligt gel bestående af 98% vand og 2% hyaloron. Hyaloron er et sukkerstof, der findes naturligt i vores bindevæv og er i stand til at binde væsken i huden og dermed give fylde.

Behandlinger med juvederm er både for dig, der ønsker at vitalisere og udjævne statiske rynker og furer i huden, til dig, der savner volumen i kindben og læber, og til dig, der vil opnå et ansigtsløft, der får dig til at se mindre træt ud.

Ved behandling med ikke-permanente fillers injiceres gelen i huden i små mængder med en meget fin nål, og resultatet ses umiddelbart med det samme. Gelen skaber fylde under rynken, der løftes op og jævnes ud.

BEHANDLINGSFORLØBET

Behandlingsforløbet består i korte træk af følgende:

  1. Gratis forundersøgelse hos kosmetisk sygeplejerske
  2. 48 timers betænkningstid, før behandlingen kan foretages
  3. Behandling/injektion
  4. touch-up og kontrol efter 14 dage

Injektion af ikke-permanente fillers

Forud for behandlingen tager vi et foto af det område, der skal behandles, som vi gemmer sammen med din journal.

Ved en behandling med Juvederm foretager vi en undersøgelse af dine rynker for at klarlægge hvilke områder, der skal injiceres. Er formålet at give fylde til læber, kindben eller kæbelinje, vil området ligeledes blive analyseret med henblik på at bestemme injektionssted- og mængde.

Behandlingen tager cirka en halv time og foretages med en ganske tynd nål, der sikrer minimal smerte og ubehag. Vi tilbyder altid bedøvelse ved læbebehandlinger, men det er oftest ikke nødvendigt. Efter behandlingen kan du opleve en let, men kortvarig rødme.

Dine daglige gøremål kan foretages uden nogle former for gener umiddelbart efter behandlingen. Vi anbefaler dog, at du ikke lægger makeup på det behandlede område i fire timer efter endt behandling.

Touch-up og kontrol

Hos iBalance har vi fokus på et naturligt resultat, når vi foretager behandlinger med ikke-permanente fillers. Dog kan effekten af restylane variere fra person til person, hvilket i visse tilfælde kan betyde, at du ikke finder virkningen tilstrækkelig. Såfremt dette er tilfældet, tilbyder vi en gratis touch-up-behandling efter cirka 14 dage.

Kontakt os, hvis du ønsker at bestille tid til en gratis, opfølgende kontrol eller touch-up.

FØR & EFTER BILLEDER

BOOK TID NU

Hos iBalance er det vores mærkesag at give dig en kvalificeret og specialiseret vejledning, der sikrer det ønskede resultat. Vi sætter det naturlige udtryk i fokus og skaber resultater i balance og harmoni med ansigtets naturlige træk.

Hos os er du altid i trygge hænder.

Book en tid eller kontakt os, hvis du ønsker at bestille tid til en gratis forundersøgelse. 

Udfyld formularen, og jeg vender tilbage hurtigst muligt

Kontakt os

KLINIKKEN ER REGISTRERET I STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED

tilmeld dig nyhedsbrevet