BEHANDLING MED BOTOX

Hvad er botox?

Botox, der er en forkortelse af botulinum toxin, er dannet af bakterien clostridium botulinum, som oprindeligt blev brugt til at afhjælpe spastiske lammelser, problemer med skelen og hovedpine. I dag bruges det primært til kosmetiske behandlinger såsom fjernelse og af rynker og linjer i ansigtet. Faktisk er botox det mest anvendte middel i verden til at få glat hud og et friskere og yngre udseende.

Det gennemtestede, muskelafslappende middel botox vistabel kan anvendes både til uønskede rynker som smilerynker, bekymringsrynken mellem brynene, pandelinjer eller rynker på hagen. Derudover kan præparatet også benyttes til at løfte mundvigene, øjenbrynet og halsen samt til at reducere tandkødssmilet og gøre kæben synligt smallere.

PMsUuBnw


Behandlingsforløbet

Behandlingsforløbet består i korte træk af følgende:

  1. Gratis forundersøgelse hos autoriseret hudlæge
  2. 48 timers betænkningstid, før behandlingen kan foretages
  3. Behandling/injektion
  4. touch-up og kontrol efter 14 dage

Injektion af botox

Forud for behandlingen tager vi et foto af det område, der skal behandles, som vi gemmer sammen med din journal.

Ved behandlingen analyseres dine rynker på ny, og sammen finder du og vores behandler ud af, hvilke områder du ønsker behandlet. Behandlingen tager cirka en halv time, og til injektionen bruges en ganske tynd nål, der sikrer minimal smerte og ubehag.

Små dråber af botox injiceres i de pågældende muskler, hvorefter du kan opleve en let, men kortvarig rødme.

Dine daglige gøremål kan foretages uden nogle former for gener umiddelbart efter behandlingen. Vi anbefaler dog, at du ikke lægger makeup på det behandlede område i fire timer efter endt behandling.

Resultat af botox

En botox-behandling er en effektiv løsning, der bevirker et friskt og glat udseende, som vil få din hud til at se sundere og yngre ud. Mange oplever tilmed en forstærket selvtillid og et bedre humør.

En injektion med botox lammer kun de specifikke muskler, der behandles, hvorfor det kun er dine dynamiske og muskelafhængige rynker, der påvirkes. Resultatet er, at huden udglattes, så rynkerne bliver mindre synlige.

Ofte er resultatet synligt efter 3-8 dage, men der kan gå op til 3 uger, før du kan se den fulde effekt. Effekten vil vare i 3-4 måneder, men kan forlænges ved at gentage indsprøjtningen et par gange om året. Typisk vil effekten vare længere ved flere behandlinger, fordi musklerne er inaktive og dermed bliver mindre.

BOOK TID NU

Hos iBalance er det vores mærkesag at give dig en kvalificeret og specialiseret vejledning, der sikrer det ønskede resultat. Vi sætter det naturlige udtryk i fokus og skaber resultater i balance og harmoni med ansigtets naturlige træk.

Hos os er du altid i trygge hænder.

Book en tid eller kontakt os, hvis du ønsker at bestille tid til en gratis forundersøgelse. 

Udfyld formularen, og jeg vender tilbage hurtigst muligt

Kontakt os

KLINIKKEN ER REGISTRERET I STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED

tilmeld dig nyhedsbrevet