BEHANDLING MED LASER

Hårreduktion

Det kan være tidskrævende at barbere eller vokse uønsket hårvækst og efterfølgende holde huden glat og blød. For dig med almindelig hårvækst kan en permanent hårreduktion være en luksuriøs lettelse i hverdagen, og for dig med kraftig hårvækst vil en laserbehandling være en befrielse. Bliv permanent hårfri hos IBalance med et resultat, der varer ved.

Permanent hårreduktion

Permanent hårreduktion med laser er en effektiv løsning til dig, der ikke ønsker, at hårvæksten skal vende retur. Højenergilyset ødelægger hårfolliklen, hvorfra hårene vokser, hvormed nye hår ikke dannes. Lyset styres omhyggeligt for at sikre den korrekte puls- og bølgelængde samt mængde af energi til at ødelægge hårsækken uden at gøre skade. Således fjernes fundamentet for at danne nye hår.

Hver enkelt laserbehandling reducerer en væsentlig mængde hår permanent. For at opnå en optimal hårreduktion kræver det 6-8 laserbehandlinger alt efter hårtype- og mængde. Det bedste resultat opnås med en tidsperiode på 6-8 uger mellem hver behandling.

Før permanent hårfjerning

Før permanent hårfjerning med laser skal du barbere dig på det pågældende område 24 timer inden, du møder på klinikken. Det er nemlig ikke selve hårene, der skal behandles, men hårfolliklerne i underhuden, hvorfra hårene vokser. Derfor skal hårene ikke være udvoksede under din laserbehandling.

Det er vigtigt, at hårene ikke er voksede eller plukkede med en pincet, men at de er barberet væk med en skaber. På den måde er de til at få fat på i underhuden.

HUDFORNYELSE

Hos IBalance tilbyder vi en laserbehandling til hudfornyelse, der forbedrer og opstrammer hudens struktur og reducerer rynker fra f.eks. akne, operationer og strækmærker. Du vil opleve en gradvis effekt efter hver behandling, og resultatet er et friskere og yngre udseende.

Vi tilbyder både behandlinger med IPL og fractional laser (frax), der nænsomt behandler huden uden at skade dens overflade. Afhængigt af hudtype anvender vi forskellige løsninger for at sikre det mest optimale resultat. For nogle er frax den bedste løsning, for andre IPL, og i visse tilfælde kombinerer vi de to løsninger. Kombinationen af disse giver det mest optimale resultat, som både opstrammer og ensarter huden.

Kontakt os inden din første behandling, så vi sammen kan finde ud af hvilken løsning, der passer bedst til dig.

Karsprængninger eller blodkar på benene

Mere end 70% af kvinder over 30 år har karsprængninger eller blodkar på benene. De gør ikke skade og skal derfor ikke fjernes af sundhedsmæssige årsager, men mange finder dem mindre pæne, hvorfor de vælger at få dem fjernet med laserbehandling.

Vi anvender en ND Yag-laser, der trækker karsprængningerne sammen, når de rammes, og dermed får dem til at forsvinde. I de efterfølgende dage efter behandlingen vil du kunne opleve et rødt mærke på de behandlede steder.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor mange laserbehandlinger skal man have?

Hver enkelt behandling af hudfornyelse med IPL vil give resultater. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at huden arbejder langsomt, og at resultaterne derfor ikke ses med det samme. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi en behandlingsforløb med tre behandlinger, som foretages med cirka seks ugers mellemrum.

Hvor længe varer rynkebehandling med laser?

Laserbehandlingens resultater har ingen begrænsning. Derfor er det vigtigt, at du passer godt på din hud, når du skal have foretaget en rynkebehandling. Hvis du ryger, spiser usundt, stresser eller får minimalt søvn, vil resultatet så småt gå i sig selv, når der opstår nye skader på huden.

Hvem kan få hudfornyelse med laser?

Laserbehandlingen egner sig både til mænd og kvinder over 18 år og er ideel til dig med:

  • rynker
  • slap og træt hud
  • ar fra akne eller operation
  • strækmærker

Hvordan skal jeg forholde mig før og efter laserbehandlingen?

To uger før og efter behandlingen bør du undgå solbadning på det behandlede område for at mindske risikoen for solskader. Behandlingen vil gøre huden sensitiv, og derfor anbefaler vi at bruge en høj solfaktor om sommeren.

Hvor længe varer behandlingens resultat?

Når karrene er fjernet, kommer de ikke tilbage. Dog kan der med tiden komme nye kar, som kan fjernes med en ny behandling. Vi regulerer antallet af behandlinger alt efter, hvor mange kar du har. Normalt er et behandlingsforløb mellem 1-3 behandlinger. Hvor mange behandlinger, der passer til dig, vurderer vores sygeplejerske til en gratis konsultation.

Må jeg bruge bedøvende creme, når jeg får behandling med laser?

Når du bruger bedøvende creme under laserbehandling, kan du ikke mærke, hvordan laseren reagerer på din hud. Skulle lasermaskinen være indstillet en tand for højt, vil du derfor ikke være i stand til at reagere på det, således behandleren kan korrigere indstillingerne. Vi fraråder derfor altid anvendelse af bedøvelsescreme ved laserbehandlinger.

Rosacea

Rosacea er en kronisk betændelse i huden, der giver rødme i ansigtet. Lidelsen kan give en følelse af stikken og prikken i huden og virke generende. I slemme tilfælde kan se små, udvidede blodkar ses tydeligt.

Med en enkelt laserbehandling med vores I2PL-laser kan rosacea reduceres væsentligt. Slip for rødme, hævelse, synlige blodkar og irritationer på huden med et behandlingsforløb, hvor vi fjerner sygdommens gener.

Lovgivning for kosmetisk kirurgi

Man skal være over 18 år for at få foretaget kosmetiske behandlinger i Danmark.

FØR & EFTER BILLEDER

In a tincidunt ligula, quis blandit diam. Pellentesque fermentum erat a dolor porttitor tempor. Aenean eu porta lorem.  Vestibulum felis tellus, elementum sed risus a, imperdiet rhoncus dolor. Donec at neque est. Pellentesque ullamcorper dignissim ullamcorper. Aliquam a sapien tincidunt, semper libero quis, dapibus lorem. Duis porta ante ac volutpat.

BOOK TID NU

Hos IBalance er det vores mærkesag at give dig en kvalificeret og specialiseret vejledning, der sikrer det ønskede resultat. Vi sætter det naturlige udtryk i fokus og skaber resultater i balance og harmoni med ansigtets naturlige træk.

Hos os er du altid i trygge hænder.

Kontakt os, hvis du ønsker at bestille tid til en gratis forundersøgelse. 

Udfyld formularen, og jeg vender tilbage hurtigst muligt

Kontakt os

tilmeld dig nyhedsbrevet